Centrale stofzuigsystemen

Ontdek de voordelen van een centraal stofzuigsysteem

Nooit meer die zware stofzuiger achter je aanslepen en de trap op sjouwen. Dat klinkt goed toch! Dit kan met centrale stofzuigsystemen. Dit is een lange stofzuigslang die op diverse plekken in je huis of kantoorpand kan worden aangesloten in de muur. Dit leidt uiteindelijk naar een centraal punt, bijvoorbeeld in de garage of berging, waar de stofzuigerzak zit opgeslagen. De blaaslucht van de machine kan, indien gewenst, naar buiten worden afgevoerd. Op deze manier kiest u voor een optimale klimaatbeheersing. Elektro Michielsen helpt u graag met het installeren van een centraal stofzuigsysteem in een bestaande of nieuwe woning.

Waarom kiezen voor een centraal stofzuigsysteem?

  • Nooit meer sjouwen met een zware stofzuiger
  • Hoge zuigkracht waardoor het stof beter wordt opgezogen
  • Systeem met geluidsisolerende compartimenten mogelijk
  • Lage energiekosten ten opzichte van een maximale zuigkracht
  • Minimale last van stof bij het vervangen van de stofzak
Vraag hier direct uw offerte aan!

Elektro Michielsen is dealer van Hanson centrale stofzuigsystemen. Hanson staat bekent om de stille systemen. Doordat de motorunit niet in de ruimte staat waar gezogen wordt, merkt u vrij weinig van het geluid. De centrale stofzuigsystemen van Hanson worden gemaakt in Amerika, de motorunits hebben altijd een Akustimac by-pass motor, geluidsisolerende compartimenten en een drievoudig filter systeem. Dit zorgt ervoor dat het stofzuigsysteem een lange levensduur heeft.

Naast centrale stofzuigsystemen kunt u bij Elektro Michielsen ook terecht voor de installatie, inspectie en onderhoud van elektrotechniek, beveiliging, verlichting en zonnepanelen. Heeft u interesse in één of meerdere van onze diensten? Neem vrijblijvend contact op voor vakkundig advies of een offerte op maat.

Over onze diensten

Elektro Michielsen is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiliging in de woningbouw, utiliteitsbouw (bedrijven) en industriële bouw. U kunt terecht bij Elektro Michielsen voor diverse werkzaamheden binnen dit vakgebied. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over één van de werkzaamheden of wilt u graag een offerte op maat ontvangen. Neem direct contact op met Elektro Michielsen.

Naar de contactpagina