Een intelligente woning met KISS

Eigenlijk lijkt het vanzelfsprekend, dat u zelf bepaalt hoe u uw woning indeelt. Toch laten we ons nog vaak leiden door de standaard aansluitpunten in huis. Elektro Michielsen adviseert u om te kiezen voor een ‘intelligente’ woning, waarin u zelf bepaalt waar de stopcontacten en aansluitingen komen te zitten voor elektriciteit, telefoon, radio, tv, computer, internet én de eventuele huisautomatisering. Dit wordt mogelijk gemaakt met KISS, het Komfort Installatie Systeem van Hager Tehalit.

KISS garantie dealer
Met een KISS installatie krijgt u een verdeler in de meterkast die alle technische faciliteiten in uw huis verzamelt. Van hieruit worden de KISS kabels met alle functies in huis gelegd. Het grote voordeel van KISS is dat u het systeem gemakkelijk kunt veranderen zonder te hoeven hakken en breken. Ook kan elke kamer worden uitgebreid met de aansluitingen die u wilt.

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of gaat u een woning renoveren? Dit zijn ideale momenten om het in één keer goed te doen en uw huis van alle gemakken te voorzien. Maar ook in uw huidige woning kunt u KISS in een vereenvoudigde vorm laten aanleggen. Wij zijn een officiële KISS Garantie Dealer. Dat wil zeggen dat wij een expert zijn én de functionele werking van de installatie garanderen.
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvende offerte:

0161 - 49 23 28