Led verlichting

Bespaar energie met de juiste verlichting

Welke verlichting heeft u in huis? De keuze van verlichting kan veel verschil maken op uw energierekening. Heeft u al eens gedacht aan het plaatsen van led verlichting? Dit verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur in vergelijking met andere verlichting. De meeste huishoudens zijn intussen overgestapt op led lampen en dat is niet voor niets. Ontdek hier de voordelen en laat je verlichting vervangen door Elektro Michielsen!

Waarom kiezen voor led verlichting?

  • Verbruikt minder energie
  • De lampen worden niet warm en hebben een langere levensduur
  • Sfeervolle verlichting met de mogelijkheden tot dimmen

Laat je verlichting vervangen door Elektro Michielsen

U wilt overstappen op led verlichting? Goede keuze vinden wij bij Elektro Michielsen! Samen met u kijken we naar de lampen en voor welke we deze het beste kunnen vervangen. Vervolgens is het klusje zo gedaan! Zo kunt u snel genieten van de voordelen van sfeervolle en energiezuinige verlichting!

Naast led verlichting kunt u bij Elektro Michielsen ook terecht voor elektrotechniek, beveiliging, verwarming en zonnepanelen. Heeft u interesse in één of meerdere van de werkzaamheden, neem vrijblijvend contact op.

Ook is het mogelijk om een offerten op maat aan te vragen. Neem hiervoor contact op met Silvia van Elektro Michielsen.

Neem direct contact op

Over onze diensten

Elektro Michielsen is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiliging in de woningbouw, utiliteitsbouw (bedrijven) en industriële bouw. U kunt terecht bij Elektro Michielsen voor diverse werkzaamheden binnen dit vakgebied. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over één van de werkzaamheden of wilt u graag een offerte op maat ontvangen. Neem direct contact op met Elektro Michielsen.

Naar de contactpagina