Telematica

Moderne communicatietechnieken binnen uw bedrijf

Moderne communicatietechnieken binnen uw bedrijf

Moderne communicatietechnieken zijn niet meer weg te denken in uw bedrijf. Bent u up-to-date? Maakt u gebruik van de beste en meest recente technieken? Elektro Michielsen helpt u graag met het adviseren en realiseren van telecommunicatie binnen uw bedrijf of privésituatie.

Wat is telematica

Telematica heeft de afgelopen jaren heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Voor u als bedrijf is het erg belangrijk dat u bij blijft voor de veiligheid en concurrentiepositie ten opzichte van andere bedrijven. Via de integratie van (tele)communicatie en informatica komen er steeds meer nieuwe toepassingen in de telematica tot stand.

Vraag direct uw offerte aan:

Telematica is in alle gevallen maatwerk. Elektro Michielsen kijkt graag samen met u naar welke technieken interessant zijn om uw communicatieprocessen te verbeteren. Vraag direct uw offerte aan!

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

  • Datanetwerken, verbinding tussen computers
  • Bekabeling en glasvezelnetwerk
  • Beveiliging en bewaking

Naast telematica kunt u bij Elektro Michielsen ook terecht voor installatie, inspectie en onderhoud van elektrotechniek, beveilig, verlichting, verwarming en zonnepanelen. Heeft u interesse in telematica of één van onze andere werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met Elektro Michielsen op. Laat u adviseren of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over onze diensten

Elektro Michielsen is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiliging in de woningbouw, utiliteitsbouw (bedrijven) en industriële bouw. U kunt terecht bij Elektro Michielsen voor diverse werkzaamheden binnen dit vakgebied. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over één van de werkzaamheden of wilt u graag een offerte op maat ontvangen. Neem direct contact op met Elektro Michielsen.

Naar de contactpagina