Vloerverwarming

Ontdek de voordelen

Een warme vloer onder uw voeten, dat is pas luxe. Naast de luxe biedt een vloerverwarming ook vele andere voordelen. Wat dacht u van de onzichtbaarheid waardoor er geen leidingen en radiatoren in uw woning of bedrijfspand te zien zijn. Of de betere verdeeldheid van de warmte door het hele huis. Is een vloerverwarming een goede uitkomst voor uw woning of bedrijfspand? Elektro Michielsen neemt het plaatsen van een vloerverwarming volledig van u uit handen.

Een vloerverwarming plaatsen, hoe werkt het?

Elektro Michielsen plaatst vloerverwarmingen in bestaande en nieuwe huizen. Bij een bestaand huis kunt u kiezen om een vloerverwarmingssysteem in de afwerkvloer te leggen. Echter raden wij dit in eerste instantie niet aan aangezien dit de energieafname sterk vermindert. U kunt in dit geval beter kiezen voor een unieke vloerverwarmingsmat. Elektro Michielsen werkt hiervoor met het elektrische systeem van Magnum. Dit systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer vloerverwarming te kunnen installeren. De vloerverwarmingsmat is 3 millimeter dik en kan in een lijmlaag van normale dikte meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. Het grote voordeel van de vloerverwarmingsmat is dat deze vrijwel direct onder het oppervlakte komt te leggen, dit verhoogt de opwarmsnelheid.

Waarom kiezen voor een vloerverwarming?

  • Onzichtbare verwarming
  • Geleidelijke warmte door de gehele ruimte
  • Onderhoudsvrij en geruisloos systeem
  • Het kost minder energie om de gewenste temperatuur te bereiken
  • Verbeterde luchtkwaliteit in de ruimte
Vraag hier direct uw offerte aan!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot een vloerverwarming in uw huis of kantoorpand? Neem dan vrijblijvend contact op.

Over onze diensten

Elektro Michielsen is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiliging in de woningbouw, utiliteitsbouw (bedrijven) en industriële bouw. U kunt terecht bij Elektro Michielsen voor diverse werkzaamheden binnen dit vakgebied. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over één van de werkzaamheden of wilt u graag een offerte op maat ontvangen. Neem direct contact op met Elektro Michielsen.

Naar de contactpagina