Elektro Michielsen

Installatiebedrijf en beveiliging in Chaam

Elektro Michielsen in Chaam is uw specialist op het gebied van elektrotechniek en beveiliging. Bij Elektro Michielsen kunt u terecht voor elektrotechnische installatie, inspectie, onderhoud en beveiliging in de woningbouw, utiliteitsbouw en industriële bouw. Het vakkundige team heeft jarenlange ervaring, hierdoor kunt u rekenen op de juiste uitvoering en professioneel advies.

Kiest u voor Elektro Michielsen? Dan kiest u voor het complete plaatje met eindeloze toepassingsmogelijkheden die uw wooncomfort, werkcomfort en veiligheid vergroten. Naast de werkzaamheden wat betreft installatie, inspectie en onderhoud biedt Elektro Michielsen ook een vergaande service. Zo kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van de storingsdienst.

Vakmanschap en jarenlange ervaring

Hans en Silvia Verhoeven staan, samen met hun team, dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn wat betreft elektrotechniek en beveiliging. Het team van Elektro Michielsen wordt gekenmerkt door de jarenlange ervaring en uitstekende kennis van het vak. Elektro Michielsen is gevestigd in Chaam en heeft meer dan 40 jaar aan ervaring in de elektrotechniek.

Laat Elektro Michielsen u helpen op het gebied van…

ELEKTROTECHNIEK

Meer informatie

BEVEILIGING

Meer informatie

DOMOTICA

Meer informatie

ZONNEPANELEN

Meer informatie

LAADPALEN

Meer informatie

LAAT U ADVISEREN

Neem contact op
Zonnepanelen

Maak dagelijks gebruik van ons gratis zonlicht! Duurzaamheid speelt een grote rol in onze samenleving. Door middel van zonnepanelen kunt u flink kosten besparen op uw energierekening. Is deze manier van energie opwekken iets voor u? Ontdek het bij Elektro Michielsen!

Vul hier onze gratis tool in om te ontdekken of u in aanmerking komt voor zonnepanelen.

Bel ons voor een afspraak of vrijblijvende offerte: 0161 – 49 23 28
Of vul ons ‘bel mij terug’ formulier in:

Naam