Erkend leerbedrijf

Ervaring op doen als elektromonteur bij Elektro Michielsen

Bezig met een opleiding als elektromonteur? Wij hebben regelmatig leuke stageplekken in de aanbieding. Bij Elektro Michielsen krijgt u een duidelijk beeld van het vak waarin ontzettend veel te leren valt. Als elektromonteur is het erg belangrijk om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen. Bij Elektro Michielsen zijn we hiervan op de hoogte en spelen we hier constant op in. Wij bieden opleidingsmogelijkheden aan gemotiveerde mensen die hun vak perfect willen beheersen. Bekijk onze vacatures om te zien of er een kans voor u bij zit!

Elektro Michielsen is een door Kenteq erkend leerbedrijf. Kenteq is het kenniscentrum voor technisch vakmanschap, waarin kenniscentra, beroepsonderwijs en het bedrijfsleven zijn verenigd. Door het bieden van stageplaatsen draagt Elektro Michielsen een steentje bij aan de opleiding van breed inzetbare vakmensen. Voor vakbekwame leerlingen werken wij nauw samen met Installatiewerk Brabant. Hier sluiten ze met hun opleidingen altijd aan op de meest recente ontwikkelingen en houden ze rekening met de toekomst. Onze leerlingen zijn dus in dienst van Installatiewerk Brabant, maar dragen de kleding van Elektro Michielsen.

Regelmatig worden er nieuwe vacatures op de website geplaatst. Benieuwd of er wat voor u tussen zit? Bekijk hier onze vacatures.

Bekijk vacatures

Historie

Installatiebedrijf Elektro Michielsen is in 1979 gestart door Jan Michielsen in Ulicoten. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn rechterhand Hans Verhoeven en is Elektro Michielsen gevestigd in Chaam. Er zijn nu meer dan 17 werknemers bij Elektro Michielsen die dagelijks voor u klaar staan. Waar Elektro Michielsen begon als bedrijf met elektro installaties kunt u er tegenwoordig ook voor beveiliging terecht.

Lees hier meer over onze historie

Sponsoring

Bij Elektro Michielsen doen wij graag iets terug voor de lokale gemeenschap. Met veel plezier werken wij al vele jaren vanuit het mooie Chaam. Wij staan altijd open voor sponsoraanvragen vanuit de omgeving en bekijken iedere aanvraag serieus.

Lees hier meer over sponsoring en doe direct een aanvraag!