Domotica

Verbeter uw woongenot

Uw woning gebruikt u behalve om te eten en te slapen ook als plek om te werken, te studeren, uzelf te vermaken en te communiceren. Het is dus belangrijk dat uw woning als een aangename plek voelt, door middel van domotica kunt u het woongenot verbeteren.

Wat is domotica?

Onder domotica vallen alle slimme technieken die het woongenot kunnen verbeteren. Denk aan het beveiligingssysteem dat u uitzet voordat u thuiskomt, de automatische zonnewering die ervoor zorgt dat de laagstaande zon niet binnen schijnt en de thermostaat die automatisch aanspringt wanneer de temperatuur in uw woning onder de 21°C komt.

Kortom met domotica kunt u vele technieken in uw huis automatisch regelen. Daarnaast biedt het ook veel mogelijkheden voor brandveiligheid en beveiliging tegen inbrekers.

Een slim huis

Bij Elektro Michielsen noemen wij domotica ook wel een ‘slim huis’. Dit kan voor iedereen iets anders betekenen. De ene echt meer waarde aan goede beveiliging, waar de ander juist de focus wil leggen op energiebesparende maatregelen. Er zijn vele mogelijkheden, Elektro Michielsen kijkt graag met u mee naar uw wensen en vertaald dit naar een plan op maat! De domotica-oplossingen die Elektro Michielsen biedt, voldoen aan de hoogste eisen. Domotica draagt op efficiënte wijze bij aan het plezier, de waarde, de veiligheid en de duurzaamheid van wonen.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Apparatuur op afstand bedienen
  • Automatische zonnewering
  • Beveiligingssystemen die te bedienen zijn via een slimme app
  • De verlichting met 1 druk op de knop aanpassen

  • De juiste temperatuur op afstand instellen
Vraag hier direct uw offerte aan!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot domotica? Neem dan vrijblijvend contact op.

Over onze diensten

Elektro Michielsen is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiliging in de woningbouw, utiliteitsbouw (bedrijven) en industriële bouw. U kunt terecht bij Elektro Michielsen voor diverse werkzaamheden binnen dit vakgebied. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over één van de werkzaamheden of wilt u graag een offerte op maat ontvangen. Neem direct contact op met Elektro Michielsen.

Naar de contactpagina