Historie

Elektro Michielsen sinds 1979 – Waar het allemaal begon…

Ons bedrijf heeft een rijke historie. Installatiebedrijf Elektro Michielsen is in 1979 opgericht door Jan en Mieke Michielsen in Ulicoten. De huidige eigenaar, Hans Verhoeven, is al op jonge leeftijd begonnen met werken bij Elektro Michielsen. Hans heeft als ware het bedrijf mee opgebouwd en is letterlijk met Elektro Michielsen meegegroeid. Het was dus een logische stap dat Hans een aantal jaar geleden het bedrijf heeft overgenomen van Jan.

Inmiddels is Elektro Michielsen verhuisd naar het bedrijventerrein in Chaam. Hier is het uitgegroeid tot een elektrobedrijf met vele diensten en een betrokken team aan medewerkers. Naast Elektrotechniek kunt u er tegenwoordig ook terecht voor beveiliging in de breedste zin van het woord. Of u nu een vraag heeft over elektriciteit of beveiliging voor uw woning, kantoorpand of bedrijfshal? Elektro Michielsen kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden!

Over onze diensten

Elektro Michielsen is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiliging in de woningbouw, utiliteitsbouw (bedrijven) en industriële bouw. U kunt terecht bij Elektro Michielsen voor diverse werkzaamheden binnen dit vakgebied. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over één van de werkzaamheden of wilt u graag een offerte op maat ontvangen. Neem direct contact op met Elektro Michielsen.

Naar de contactpagina