Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties, inspecties en onderhoud

Elektro Michielsen verzorgt de installatie van elektrotechniek voor particulieren, aannemers en bedrijven. Hierbij leggen wij de elektriciteit in uw woning of bedrijfspand volledig aan. Denk hierbij aan de aansluiting van verlichting en stopcontacten. Onze ervaren elektromonteurs gaan graag voor u aan de slag!

Direct een offerte aanvragen

Gaat u binnenkort verbouwen of bent u een nieuw huis, kantoorpand of bedrijfshal aan het bouwen? Dan bent u vast op zoek naar een elektromonteur voor het aansluiten van de elektriciteit. Neem contact op met Silvia voor een vrijblijvende offerte op maat!

Neem direct contact op met Silvia ►

Wat kunt u van Elektro Michielsen verwachten:

  • Veiligheid staat altijd voorop
  • Installatie, inspectie en onderhoud van elektrotechniek
  • Onze monteurs werken netjes en vakkundig

Kiest u voor elektrotechnische installaties door Elektro Michielsen, dan kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en veiligheid. Elektro Michielsen voldoet aan diverse certificeringen om hun betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. Vanaf het moment dat u een opdracht bij Elektro Michielsen neerlegt, tot op het tijdstip van de oplevering en de daaropvolgende nazorg, kunt u erop rekenen dat ze handelen volgens de geldende voorschriften. Ons vakkundige team zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de elektriciteit in uw woning, kantoor of bedrijfshal. Naast de installatie van elektrotechniek kunt u bij ons ook terecht voor inspectie en onderhoud.

Naast de installatie, inspectie en onderhoud van elektrotechniek kunt u bij ons ook terecht voor beveiliging, verlichting, verwarming en zonnepanelen. Heeft u interesse in één of meerdere van de werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met Elektro Michielsen op voor advies en een eerlijke offerte. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Over onze diensten

Elektro Michielsen is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiliging in de woningbouw, utiliteitsbouw (bedrijven) en industriële bouw. U kunt terecht bij Elektro Michielsen voor diverse werkzaamheden binnen dit vakgebied. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over één van de werkzaamheden of wilt u graag een offerte op maat ontvangen. Neem direct contact op met Elektro Michielsen.

Naar de contactpagina