Zonnepanelen

Kies voor duurzame energie,
kies voor zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand? Dat begrijpt team Elektro Michielsen maar al te goed! De zon schijnt dagelijks gratis voor ons en daar kunt u vele voordelen uit halen. Door middel van zonnepanelen kunt u op een duurzame manier uw eigen energie opwekken. Hiermee bespaard u kosten op de energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

Verdien uw investering in 7 jaar terug!

Zonnepanelen laten installeren is een hele investering. Maar wist u dat deze investering in gemiddeld 7 jaar is terugverdiend? De zon geeft gratis energie, hierdoor daalt uw energierekening enorm. De kosten van de panelen heeft u er na 7 jaar uitgehaald. Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar mee, hierdoor kunt u nog 18 jaar genieten van kosteloze duurzame energie.

Installatie in omgeving Tilburg en Breda

Elektro Michielsen is uw partner voor de installatie in omgeving Tilburg en Breda. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

U heeft interesse in zonnepanelen? Goed om te horen! Elektro Michielsen gaat graag voor u aan de slag. Allereerst bekijken we uw persoonlijke situatie. Hierin bepalen we welke panelen het meest geschikt zijn, hoeveel panelen voor u voordelig zijn en in welke opstelling ze het beste geplaatst kunnen worden.

Op basis van deze gegevens wordt er een offerte voor u opgemaakt. Zodra u akkoord bent met deze offerte plannen we een moment in dat we de zonnepanelen bij u komen installeren.

Op de afgesproken datum komen onze ervaren werknemers de zonnepanelen installeren. Na installatie kunt u een uitgebreide uitleg verwachten over de panelen en het inzien van de energie die u ophaalt.

De voordelen van zonnepanelen

  • Uw investeringen zijn in gemiddeld 7 jaar terugverdiend!
  • Bespaar uw eigen energiekosten
  • De zon is gratis en schijnt iedere dag
  • Beter energielabel aan uw woning

Wilt u teruggebeld worden?

Naam