Over ons

Over Elektro Michielsen

Meer lezen over Michielsen Elektro & Beveiliging? Wij zijn Elektro Michielsen, uw specialist op het gebied van elektrotechniek en beveiliging. Met meer dan 40 jaar aan ervaring kunt u erop rekenen dat uw elektro- of beveiligingsvraag deskundig en professioneel wordt beantwoord. Ons team staat te springen om voor u aan de slag te gaan!

Team Elektro Michielsen

Benieuwd wie wij zijn? Ons voltallige team bestaat uit 17 medewerkers. Ze hebben allemaal één ding gemeen, liefde voor het vak! En dat vinden wij erg belangrijk.

Lees hier meer over ons bedrijf en onze werkzaamheden

Historie

Installatiebedrijf Elektro Michielsen is in 1979 gestart door Jan Michielsen in Ulicoten. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn rechterhand Hans Verhoeven en is Elektro Michielsen gevestigd in Chaam. Er zijn nu meer dan 17 werknemers bij Elektro Michielsen die dagelijks voor u klaar staan. Waar Elektro Michielsen begon als bedrijf met elektro installaties kunt u er tegenwoordig ook voor beveiliging terecht.

Lees hier meer over onze historie

Sponsoring

Bij Elektro Michielsen doen wij graag iets terug voor de lokale gemeenschap. Met veel plezier werken wij al vele jaren vanuit het mooie Chaam. Wij staan altijd open voor sponsoraanvragen vanuit de omgeving en bekijken iedere aanvraag serieus.

Lees hier meer over sponsoring en doe direct een aanvraag!