Werken bij Elektro Michielsen

Professioneel werken met een grote mate van onderlinge betrokkenheid

Elektro Michielsen is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf. Naast elektrotechniek is ook beveiliging een specialisatie. Elektro Michielsen werkt voornamelijk voor klanten in Midden- en West-Brabant. De projecten variëren van klein tot groot waarbij de nadruk steeds meer komt te liggen op het verbeteren van het wooncomfort.

Elektro Michielsen kent een informele bedrijfscultuur. Er heerst een open, ongedwongen werksfeer met een grote onderlinge betrokkenheid. Elektro Michielsen is gevestigd in Chaam, een fijne plek met een echte dorpse sfeer. Deze sfeer is ook te herkennen bij Elektro Michielsen. Professionaliteit en gedrevenheid gaan daarmee hand in hand, want vakmanschap is echt meesterschap bij Elektro Michielsen. Klantgerichtheid en een goede samenwerking staan hoog in het vaandel. Bovendien krijgt iedereen de gelegenheid om zich zowel in professionele als in persoonlijke zin te ontwikkelen. Daarbij zijn doorgroeimogelijkheden zeker aanwezig!

Regelmatig worden er nieuwe vacatures op de website geplaatst. Benieuwd of er wat voor u tussen zit? Bekijk hier onze vacatures.

Bekijk vacatures

Historie

Installatiebedrijf Elektro Michielsen is in 1979 gestart door Jan Michielsen in Ulicoten. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn rechterhand Hans Verhoeven en is Elektro Michielsen gevestigd in Chaam. Er zijn nu meer dan 17 werknemers bij Elektro Michielsen die dagelijks voor u klaar staan. Waar Elektro Michielsen begon als bedrijf met elektro installaties kunt u er tegenwoordig ook voor beveiliging terecht.

Lees hier meer over onze historie

Sponsoring

Bij Elektro Michielsen doen wij graag iets terug voor de lokale gemeenschap. Met veel plezier werken wij al vele jaren vanuit het mooie Chaam. Wij staan altijd open voor sponsoraanvragen vanuit de omgeving en bekijken iedere aanvraag serieus.

Lees hier meer over sponsoring en doe direct een aanvraag!