Beveiliging

Beveiliging voor uw woonhuis of bedrijfspand

Zowel zakelijk als privé biedt beveiliging vele mogelijkheden. Wilt u met een gerust hart de deur achter u dichttrekken? Dat begrijpen wij bij Elektro Michielsen! Het is daarom erg belangrijk om uw woonplek en werkplek goed te beveiligen tegen inbraak en brand. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden. Elektro Michielsen heeft veel kennis van beveiligingssystemen en adviseert u graag over het juiste systeem voor in uw pand.

Elektro Michielsen zorgt ervoor dat u en uw materialen veilig zijn. Door middel van alarmsystemen, de juiste sloten en bijvoorbeeld camera’s kan uw pand optimaal beveiligd worden. Elektro Michielsen voldoet aan diverse certificeringen om de betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. Het vakbekwame team bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Veiligheid staat altijd voorop
  • Installatie, inspectie en onderhoud van beveiligingssystemen
  • Onze monteurs werken netjes en vakkundig

Naast beveiliging kunt u bij Elektro Michielsen ook terecht voor elektrotechniek, verlichting, verwarming en zonnepanelen. Kies voor een goede beveiliging en/of één van onze andere diensten en neem vrijblijvend contact op. Laat u adviseren of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Naast installatie en inspectie kunt u bij ons ook gebruik maken van onze storingsdienst. Onze storingsdienst is namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Het is belangrijk dat zaken draaiende gehouden worden en dat een storing dus zo snel mogelijk verholpen wordt.

Laat u adviseren door Elektro Michielsen

Wil je graag een passend advies op basis van uw woon of werksituatie? Vul dan het onderstaande formulier in met uw gegevens en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naam(Vereist)
Ik ben een / ik heb een