Onze werkzaamheden

Bekijk hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarvoor u terecht kunt bij Michielsen Elektro & Beveiliging.

ELEKTROTECHNIEK

Elektro Michielsen verzorgt de installatie van elektrotechniek, denk aan het aanleggen van elektriciteit, het monteren van verlichting en stopcontacten. Gaat u binnenkort bouwen of is uw huidige elektra toe aan vervanging?

Meer informatie

BEVEILIGING

Hoe veilig woont en werkt u? Sluit u de deur met een gerust hart? Beveiliging is erg belangrijk om uw pand te beschermen tegen brand en inbraak. Doe via onze website de check of u goed beveiligd bent of laat u vrijblijvend adviseren.

Meer informatie

DOMOTICA

Tegenwoordig kunnen veel dingen automatisch. Denk aan het regelen van de kamertempratuur, automatische zonnewering en het bedienen van apparaten. Met domotica verbeterd u het wooncomfort!

Meer informatie

ZONNEPANELEN

Elektro Michielsen adviseert u graag over de zonnepanelen, zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Heeft u interesse in het opwekken van uw eigen energie door middel van zonnepanelen op uw huis, schuur of kantoorpand?

Meer informatie

LAADPALEN

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mensen interessant. Het aantal laadpalen in Nederland stijgt dan ook gestaag. Het team van Elektro Michielsen is u graag van dienst met het professioneel installeren van laadpalen.

Meer informatie

LAAT U ADVISEREN

Heeft u een vraag over één van onze werkzaamheden? Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat? Of kunnen we u adviseren binnen de elektratechniek of beveiliging? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op